Creme personalizate doar pentru tenul tau!

Fiecare femeie are tenul ei unic. IOMA Paris – tehnologia #1 in lume de cosmetica personalizata – agregheaza si combina peste 1 milion de tenuri de femei din intreaga lume spre a va oferi un tratament facial personalizat de ingrijire a tenului.

Ingrijire personalizata ten IOMA Paris ozmedical clinica de recuperare medicala rejuvenativa si dermatocosmetica

OZ MEDICAL

Ingrijirea tenului – Procedura IOMA

Procedura de ingrijire personalizata a tenului implica urmatorii pasi:

  • Pentru inceput, va scanam GRATUIT tenul prin intermediul aparatului IOMA SPHERE 2 impotriva a 7 dimensiuni esentiale ale pielii: deshidratarea, geometria fetei, riduri, difuziunea razelor infrarosii, activitatea bacteriilor, excesul de sebum, si punctele negre.

    Aparatul IOMA va da o nota pe o scara de la 1-15 fiecarei caracteristici ale pielii, generand ulterior un cod unic al tenului dumneavoastra.

  • Dupa scanarea faciala, codul unic al tenului dumneavoastra este introdus in aparatul IOMA IN.LAB, ce contine o baza de date in crestere de peste 1 milion de tenuri diferite de femei. In urma analizelor facute, veti primi o crema personalizata din cele 40.257 de formule posibile.
    Aveti si posibilitatea de a cumpara creme standard pentru fiecare din cele 7 dimensiuni ale pielii.

    Oz Medical este distribuitor unic in regiunea de N-V a Romaniei a aparaturii si tehnologiei IOMA Paris, fiecare sesiune desfasurandu-se sub atenta supraveghere a specialistilor nostrii.

Despre IOMA

IOMA citit invers in franceza inseamna “pentru mine”. Prin urmare, IOMA reprezinta cosmetice personalizate, facute doar pentru tine.

Fondat in 2010, ambitia centrului de cercetare IOMA din Grenoble a fost si ramane aceea de a cunoaste in profunzime fiecare tip de piele pentru a crea tratamente cosmetice personalizate, cu eficacitate sporita.

Atlasul Pielii IOMA

Atlasul Pielii IOMA este o baza de date ce intruneste peste 1 milion de tenuri de femei din intreaga lume, in fiecare zi fiind adaugate rezultatele dermatologice a peste 3.000 de aparate de diagnosticat distribuite in 30 de tari. Pana la momentul de fata, peste 40 de milioane de € au fost investiti in cercetare, iar investitia continua.

Garantia IOMA

Cu o echipa dedicata in spate de cerecetatori de stiinta, dermatalogi, ingineri, micro-electronisti, si informaticieni, tratamentele IOMA prezinta garantia calitatii:
– Fara paraben
– Fara silicon
– Fara uleiuri minerale

ozmedical
Close Cart
Back to top

Privacy Policy Settings